Content Management

Zelf uw site up-to-date houden
Een actuele website die regelmatige 'verse' inhoud biedt, is een aantrekkelijke website en geeft bezoekers reden om terug te keren. Webresultaat levert haar websites daarom met een WebGenerator content management systeem (CMS). Hiermee kunt u zelf efficiënt en professioneel uw website actueel houden, zonder dat u daar technische kennis voor nodig heeft. Eenvoudig gezegd: als u met Microsoft Word kunt werken, kunt u ook met dit systeem werken.

Beheer zelf inhoud, uiterlijk en structuur van uw website
Met dit CMS kunt u niet alleen geheel zelfstandig de inhoud (pagina's, teksten, beeldmateriaal, webformulieren, downloadbare bestanden, etc.) van uw website beheren, maar heeft u ook de volledige controle over de navigatiestructuur. Daarnaast heeft u invloed op visuele onderdelen in het design van uw website.

Altijd en overal aan uw site kunnen werken
Het CMS is een online programma dat u vanaf elke computer met een internetverbinding kunt gebruiken. Uiteraard is de toegang wel beveiligd door middel van wachtwoorden. Voor het gebruik van het CMS hoeft dus geen software te worden geïnstalleerd.

Onbeperkt aantal gebruikers
U kunt meerdere mensen toegang tot het CMS geven: medewerkers binnen uw eigen organisatie, maar ook externe partijen zoals uw vaste tekstschrijver of uw reclamebureau. U kunt deze verschillende gebruikers verschillende rechten toekennen. U betaalt overigens niet per gebruiker, maar één bedrag voor gebruik van het systeem, ongeacht hoeveel mensen ermee werken.

Extra modules
Het content management systeem is een volledige oplossing waarmee u direct aan de slag kunt. Daarnaast zijn tegen geringe kosten extra modules beschikbaar, bijvoorbeeld voor het maken van webformulieren, shop- en betaalfuncties, zoekfuncties, log-in mogelijkheden of het verzenden van een e-mail nieuwsbrief. U kunt het systeem dus naar uw eigen wensen uitbreiden, direct bij oplevering of op elk gewenst later moment.

Website statistiek
Met de website statistiekmodule beschikt u direct over belangrijke gegevens over het bezoek en het bezoekersgedrag op uw website. Deze website statistiekgegevens kunt u als uitgangspunt gebruiken voor uw internetmarketing en -communicatie activiteiten. Op deze manier kunt u gericht werken aan het behalen van meer resultaat met uw website. Voorbeelden van gegevens die worden vertoond in de website statistiek zijn: Het aantal bezoeken, de herkomst van de bezoekers, het aantal bezoekers gegenereerd per trefwoord per zoekmachine, de meest bezochte webpagina’s, de gemiddelde duur van een bezoeksessie en het surfgedrag op uw website.

Grootte
Een WebGenerator website heeft geen limieten wat betreft het aantal pagina's, menu items of gebruikte bestanden. Niet alleen is een WebGenerator website daarom geschikt voor elk type organisatie, ook is het product daarmee een waardevolle investering omdat het product van zichzelf reeds de mogelijkheden biedt om met uw organisatie mee te groeien, zonder dat hiervoor extra kosten gemaakt hoeven te worden. Doordat er geen limieten zijn voor het aantal menu items en menu lagen, kunt u uw informatie optimaal structureren voor uw bezoekers, of uw website nu 10 of 1000 pagina's bevat.

Talen
In het content management systeem kunt u zelf meerdere talen voor uw website aanmaken. Doordat een WebGenerator website ontwerp in principe taal-onafhankelijk is, heeft u zelf volledige vrijheid in het opzetten van meerdere talen, wanneer u wilt.

Maatwerk tegen lage kosten
Misschien bent u op zoek naar een speciale functie waarvoor nog geen module beschikbaar is. Geen nood: wij kunnen dit op maat en tegen lage kosten voor u ontwikkelen en integreren in het content management systeem. Dit gebeurt op basis van speciale ontwikkeltechnologie waardoor ook koppelingen met uw bedrijfsapplicaties kunnen worden gerealiseerd.

Bijzonder geschikt voor intranet-toepassingen
Een succesvol intranet staat of valt met het gemak waarmee de organisatie inhoud kan toevoegen en aanpassen. Daarom is juist dit CMS al vaak een succesfactor gebleken bij de realisatie van intranet-toepassingen. De uitgebreide rechtenstructuur maakt het bovendien eenvoudig verschillende gebruikers verschillende autorisaties toe te kennen.

Hosting
WebGenerator beschikt over een eigen serverpark wat is ondergebracht bij een professionele en betrouwbare internet service provider. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de techniek achter uw website. Deze is in handen van specialisten. WebGenerator ProSite kan ook op uw eigen server worden gehost.

Maandelijkse kosten
U heeft al een abonnement op het CMS voor € 69,- per maand, voor het onderhouden van één website, inclusief een hostingpakket met e-mail.

Kijk hier voor het CMS prijzenoverzicht.

 

Nieuws
Sitemap
Zoeken
ContactWebresultaat