In 7 stappen naar een nieuwe website.

 

Stap 1: in-take gesprek

We bespreken uitvoerig uw wensen en eisen en bespreken met u de mogelijkheden. Ook demonstreren we u het content management systeem (CMS) waarmee al onze websites worden opgeleverd.
Een actuele website die regelmatige 'verse' inhoud biedt, is een aantrekkelijke website en geeft bezoekers reden om terug te keren. Webresultaat levert haar websites daarom met een content management systeem (CMS). Hiermee kunt u zelf efficiënt en professioneel uw website actueel houden, zonder dat u daar technische kennis voor nodig heeft.

Stap2: het werkplan

Het werkplan is de basis voor alle volgende stappen in het project. Hierin beschrijven we doelstellingen en de uitgangsunten voor design, content, techniek en beheer. Op basis van dit werkplan ontvangt u van ons een gedetailleerde, fixed-price offerte.

Stap 3: webdesign

Bij het maken van een webdesign zorgen we uiteraard voor een naadloze aansluiting bij uw 'offline' huisstijl, zodat de herkenbaarheid door uw communicatie heen gewaarborgd blijft. Goed webdesign houdt ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid van uw website en maakt van een bezoek aan uw website een prettige ervaring in plaats van een zoekplaatje. Webdesign is één van de eerste stappen omdat het design op visuele wijze veel inzichtelijk maakt. We presenteren het webdesign aan u en bespreken het uitgebreid. Zo is er alle ruimte voor verfijning voordat de technische (online) implementatie plaats vindt.

Stap 4: technische implementatie

Het door u goedgekeurde design wordt (op een tijdelijk, alleen voor u toegankelijk webadres) online gezet. Daar implementeren we alle technische functionaliteiten en eventueel maatwerk.

Stap 5: schrijven van teksten

Op internet geldt: content is king. Vrij vertaald: alles draait om de inhoud. Als ondernemer, marketeer of salesprofessional kunt u in een gesprek met een (potentiële) klant haarfijn de onderscheidende punten van uw producten en diensten uitleggen. Maar datzelfde verhaal op papier (of op het beeldscherm) zetten is een andere tak van sport. Vertel uw verhaal daarom tegen ons en wij vertalen het naar teksten die uw doelgroepen in beweging brengen.

Uw webteksten worden ook gelezen door zoekmachines. En dat is een heel ander 'lezerspubliek'. Google, MSN, Ilse en al die andere zoekmachines hebben één belang voor ogen: het vinden van relevante informatie. De kunst is dus om uw webteksten aantrekkelijk te maken voor zowel sitebezoekers als zoekmachines. Webresultaat verstaat die kunst.

We schrijven uw webteksten op basis van briefings en/of ruwe input. Deze stap in het project starten we meestal direct na bespreking en akkordering van het werkplan, zodat tekst, vorm en techniek gelijktijdig klaar zijn.

Stap 6: plaatsen van teksten en beelden

Webresultaat ontwikkelt websites die geheel door uw eigen organisatie kunnen worden beheerd, maar levert websites wel 'gevuld' op. U start dus met een complete website die u verder zelf actueel kunt houden en uitbreiden.

Stap 7: testen en oplevering

Vorm, inhoud en techniek zijn nu samengebracht in uw nieuwe website. Samen met u lopen we alles nog een keer na en zetten we de puntjes op de i. Na uw akkoord zetten we de website om naar het juiste, door u gewenste webadres.

Complementaire diensten 
Verder bieden wij een service aan onder de naam Traffic Control. Hieronder vallen complementaire diensten zoals online promotie en zoekmachine-marketing die van uw website een echte 'marketing-machine' maken.

Belangstelling? Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

 

Nieuws
Sitemap
Zoeken
ContactWebresultaat