Kies voor online focus.

Samen met haar partners WebGenerator en up! marketing heeft Webresultaat onder de noemer 'ActieSites' een concept ontwikkeld voor organisaties die naast hun reguliere website extra online marketing- en communicatie-mogelijkheden willen crëeren. ActieSites is de online component in uw actie-marketing, direct marketing, guerilla-marketing, virale marketing, event marketing, campagnes, recruiting, leads generatie, crisis communicatie, perscommunicatie en meer.

Zoom in op uw marketing- en communicatie-targets
Corporate websites richten zich op een brede profilering van onderneming, producten en diensten. Daardoor kunnen actie-matige boodschappen "verdrinken" in omringende communicatie. Met ActieSites beschikt u over een effectieve en tijdelijke website die u in staat stelt om, los van uw corporate website, slechts één boodschap te communiceren, response te genereren en actie te ondernemen. Soms wilt u uw organisatie minder prominent of subtieler als afzender kenbaar maken. "Whisper"-marketing, virale marketing, channel-marketing en guerilla-marketing zijn voorbeelden waarbij dit van toepassing kan zijn. Maar ook specifieke public relations of public affairs activiteiten kunnen vragen om een platform lós van uw reguliere online communicatie.


Kijk op ActieSites.nl voor info over de mogelijkheden

 
ActieSites voor reclamebureaus en PR-bureaus
U kunt uw dienstverlening meerwaarde geven door het ActieSites-concept te integreren in uw campagne- en communicatievoorstellen. Wij denken met u mee, voeren voor u uit, maar de credits zijn voor u.


Kijk op ActieSites.nl voor info voor bureaus
 

Nieuws
Sitemap
Zoeken
ContactWebresultaat