Meer relevante bezoekers op uw site.

De mooiste website garandeert nog geen bezoekers. Er zullen de nodige inspanningen gedaan moeten worden om continu nieuwe bezoekers naar de site te krijgen en om eerdere bezoekers terug te laten keren.

Traffic Control
'Web traffic' of 'site traffic' is de overkoepelende Engelse term voor de kwantiteit en kwaliteit van de bezoekersstromen naar een website. Het feit dat wij een service aanbieden onder de naam Traffic Control suggereert dus dat wij deze bezoekersstromen actief kunnen beïnvloeden… en dat is ook zo. Traffic Control is een combinatie van maatregelen en activiteiten die er samen voor zorgen dat uw website bezocht wordt door hogere aantallen relevante bezoekers.

Veel van onze Traffic Control werkzaamheden zijn gericht op het bevorderen van de positie van uw website in de zoekmachines; we noemen dat zoekmachine-optimalisatie, afgeleid van het Engelse 'search engine optimisation'. Daarnaast nemen we binnen onze online promotiediensten ook andere maatregelen die direct bezoek naar uw site leiden (en anderzijds indirect ook weer een positieve invloed hebben op uw 'search engine ranking').

Belangstelling? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Nieuws
Sitemap
Zoeken
ContactWebresultaat