Schrijven voor internet.
Op internet geldt: content is king. Oftewel: alles draait om de inhoud. Uw homepage moet voor de bezoekers meteen duidelijk zijn. Dat zij op de juiste website zijn terechtgekomen en het menu item vinden dat verwijst naar de door hen gezochte informatie. De bezoekers van uw website maken hun keuze om een volgende stap te zetten (uw product kopen, contact opnemen, een offerte aanvragen, bellen voor een afspraak) op basis van tekstuele informatie.
 
Teksten voor internet
Als ondernemer, marketeer of salesprofessional kunt u in een gesprek met een klant haarfijn de onderscheidende punten van uw producten en diensten uitleggen. Maar datzelfde verhaal op internet zetten is een andere tak van sport. Vertel uw verhaal daarom tegen ons en wij vertalen het naar teksten voor internet.
 
Teksten redigeren
U heeft al een bestaande website of u heeft teksten die u graag op een website wilt plaatsen. Webresultaat kan deze teksten voor u redigeren en geschikt maken voor internet.
 
Vertalen naar Nederlands
Voor de vertaling van uw Engelse of Duitse website naar Nederlands kunt u ook bij Webresultaat terecht.
 
Zoekmachinevriendelijk
Uw internetteksten worden ook gelezen door zoekmachines. En dat is een heel ander 'lezerspubliek'. Google, MSN en al die andere zoekmachines hebben één belang voor ogen: het vinden van relevante informatie. De kunst is dus om uw webteksten aantrekkelijk te maken voor zowel sitebezoekers als zoekmachines.

 

 

Belangstelling? Neem contactmet ons op.

 

Nieuws
Sitemap
Zoeken
ContactWebresultaat